Wij zijn gevestigd in:
Meijel, The Netherlands
Bel ons:
+31 (0)6 55 53 50 54
Mail ons:

Luchtwassers van AAC Synthetics


AAC Luchtwassers behoren tot de meest effectieve, bedrijfszekere, onderhoud- en gebruiksvriendelijke luchtwassers en zijn multifunctioneel inzet en plaatsbaar.

Onze speerpunten zijn;

  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Overgedimensioneerd
  • Gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm
  • Continue ondersteuning en gedegen vakkennis

Door de standaard overdimensionering van de luchtwassers in combinatie met de juiste “drukkanaal” afmetingen, hebben de filters zelf een zeer lage weerstand. Met name daardoor is het energieverbruik van de ventilatoren aanzienlijk minder. De door AAC geinstalleerde energiezuinige pomp voor het spoel- en spuiwater drukt daarbij ook nog eens aanzienlijk de energiekosten, kortom een behoorlijke kostenbesparing!! Gelet op de steeds stijgende energiekosten heeft AAC bewust gekozen voor overdimensionering van haar luchtwassers wat “pieken” tegengaat.

De filters worden schoon gehouden door continuering van bevochtiging. Daarlangs is het AAC luchtwasser filtersysteem optimaal bereikbaar voor periodiek onderhoud en controle en bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Ieder AAC luchtwas filtersysteem kan eenvoudig van een 70% biologische luchtwasser naar een 70/95% chemische luchtwasser worden omgebouwd en andersom. Alle systemen worden als module geleverd en beide vormen maken gebruik van dezelfde standaard componenten. AAC Synthetics biedt de oplossing voor zowel de agrarische als industriele bedrijven daar waar het gaat om schone lucht.

 

 

Neem contact op met AAC Synthetics

Contact gegevens

AAC Synthetics B.V.

Meijel, The Netherlands

M: 06 55 53 50 54

E:

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.